• Radionica "Turistička interpretacija u...

  Radionica "Turistička interpretacija u kulturnom turizmu"
  21.09.2018

  Sudjelovali smo na radionici na temu Turističke interpretacije u kulturnom turizmu s ciljem kvalitetnijeg turističkog razvoja naše županije.

  Opširnije
 • [Interreg IPA CBC Hrvatska – Bosna i...

  [Interreg IPA CBC Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020.]
  20.09.2018

  Otvoren je 2. Poziv na dostavu projektnih prijedloga se provodi u okviru Interreg IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska–Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014-2020.

  Opširnije
 • Zlatna kuna za PISMO

  Zlatna kuna za PISMO
  20.09.2018

  Moramo se pohvaliti još jednom nagradom za projekt PISMO. U utorak, 19.rujna 2018. godine smo prisustvovali svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK-Županijske komore Sisak na kojoj je...

  Opširnije
 • Radni sastanak

  Radni sastanak
  20.09.2018

  Održali smo radni sastanak s predstavnicima Osnovne škole Mate Lovraka Petrinja koji su zainteresirani za pripremu projekta na Poziv: „Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju...

  Opširnije
 • Održali smo korisnu edukaciju o...

  Održali smo korisnu edukaciju o samozapošljavanju i izradi Poslovnog plana!
  17.09.2018

  Deset žena s područja općine Jasenovac, zaposlene na projektu "Pomažem, radim, učim" su prošle korisnu edukaciju o samozapošljavanju i izradi Poslovnog plana.

  Opširnije

Mario Čelan predstavio gospodarski potencijal Sisačko-moslavačke županije na japanskom jeziku

06.06.2018
 
 
Uz odličan video „Invest in Sisak - Moslavina County“ Mario Čelan, direktor Regionalne razvojne agencije SI-MO-RA predstavio je gospodarski potencijal Sisačko-moslavačke županije na japanskom jeziku.
 
Naime, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Veleposlanstva Japana u Republici Hrvatskoj u prostoru HGK u Zagrebu u utorak, 5.6.2018. godine održan je Hrvatsko – japanski poslovni sastanak na kojem su predstavljeni gospodarski potencijali nekoliko hrvatskih županija, među kojima i Sisačko-moslavačke županije.
 
Sastanak su otvorili potpredsjednik HGK Ivan Barbarić i veleposlanik Japana u Republici Hrvatskoj NJ.E. Keiji Takiguchi. 2018. godine se obilježava 25. obljetnica diplomatskih odnosa Japana i Republike Hrvatske te je cilj i ovog sastanka istražiti poslovne mogućnosti za bolju suradnju dviju zemalja.