• Sajam EU fondova u Šibeniku

  Sajam EU fondova u Šibeniku
  01.10.2018

  „Sajam EU fondova“ održat će se u subotu 6. listopada u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom “Regionalni dani EU fondova” koje organizira Ministarstvo...

  Opširnije
 • Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih...

  Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – Program zapošljavanja žena“
  28.09.2018

  Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ objavilo je produljenje...

  Opširnije
 • Sastanak projektnog tima

  Sastanak projektnog tima
  27.09.2018

  U srijedu, 26.9.2018. održali smo sastanak projektnog tima projekta "Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji".

  Opširnije
 • Predstavljanje natječaja

  Predstavljanje natječaja
  24.09.2018

  Prisustvovali smo predstavljanju natječaja “Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro 2014-2020” u Trebinju.

  Opširnije
 • Radionica "Turistička interpretacija u...

  Radionica "Turistička interpretacija u kulturnom turizmu"
  21.09.2018

  Sudjelovali smo na radionici na temu Turističke interpretacije u kulturnom turizmu s ciljem kvalitetnijeg turističkog razvoja naše županije.

  Opširnije

Mladi i EU: Mladi su najveća snaga Europe

14.03.2018

 

LEAP Summit je globalna trodnevna konferencija (15. do 17. ožujka 2017.) za mlade changemakere koja se održava diljem svijeta, pa tako i u Zagrebu, na kojoj sudjeluje više od 4000 sudionika iz 35 zemalja svijeta.

LEAP Summit okuplja na jednom mjestu ljude iz cijelog svijeta da zajedno uče kako bi savladali najteže izazove našeg vremena.

Druženje uključuje niz predavanja, radionice, panele, neformalne izmjene mišljenja, B2B razgovore i otvorene mikrofone na teme inovativnosti, liderstva, poduzetništva, razvoja ideja, kreativnosti, inspiriranja i slično a o kojima će govoriti brojni međunarodni govornici, poduzetnici i menadžeri.

Drugog dana Summita naglasak je na kampanji "EUandME" kada vam dovodimo izlagače i pozivamo na slušanje inspirativnih priča poput Europskih snaga solidarnosti, Cola-Cola BDH Adria, mobilne aplikacije Mobilisis d.o.o., dronove, studentsko poduzetništvo ili Virtual Reality gaming zonu. Za više provjerite naš program.

Program: http://europa.eu/!Ct49jN