• Radionica "Turistička interpretacija u...

  Radionica "Turistička interpretacija u kulturnom turizmu"
  21.09.2018

  Sudjelovali smo na radionici na temu Turističke interpretacije u kulturnom turizmu s ciljem kvalitetnijeg turističkog razvoja naše županije.

  Opširnije
 • [Interreg IPA CBC Hrvatska – Bosna i...

  [Interreg IPA CBC Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020.]
  20.09.2018

  Otvoren je 2. Poziv na dostavu projektnih prijedloga se provodi u okviru Interreg IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska–Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014-2020.

  Opširnije
 • Zlatna kuna za PISMO

  Zlatna kuna za PISMO
  20.09.2018

  Moramo se pohvaliti još jednom nagradom za projekt PISMO. U utorak, 19.rujna 2018. godine smo prisustvovali svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK-Županijske komore Sisak na kojoj je...

  Opširnije
 • Radni sastanak

  Radni sastanak
  20.09.2018

  Održali smo radni sastanak s predstavnicima Osnovne škole Mate Lovraka Petrinja koji su zainteresirani za pripremu projekta na Poziv: „Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju...

  Opširnije
 • Održali smo korisnu edukaciju o...

  Održali smo korisnu edukaciju o samozapošljavanju i izradi Poslovnog plana!
  17.09.2018

  Deset žena s područja općine Jasenovac, zaposlene na projektu "Pomažem, radim, učim" su prošle korisnu edukaciju o samozapošljavanju i izradi Poslovnog plana.

  Opširnije

Mladi i EU: Mladi su najveća snaga Europe

14.03.2018

 

LEAP Summit je globalna trodnevna konferencija (15. do 17. ožujka 2017.) za mlade changemakere koja se održava diljem svijeta, pa tako i u Zagrebu, na kojoj sudjeluje više od 4000 sudionika iz 35 zemalja svijeta.

LEAP Summit okuplja na jednom mjestu ljude iz cijelog svijeta da zajedno uče kako bi savladali najteže izazove našeg vremena.

Druženje uključuje niz predavanja, radionice, panele, neformalne izmjene mišljenja, B2B razgovore i otvorene mikrofone na teme inovativnosti, liderstva, poduzetništva, razvoja ideja, kreativnosti, inspiriranja i slično a o kojima će govoriti brojni međunarodni govornici, poduzetnici i menadžeri.

Drugog dana Summita naglasak je na kampanji "EUandME" kada vam dovodimo izlagače i pozivamo na slušanje inspirativnih priča poput Europskih snaga solidarnosti, Cola-Cola BDH Adria, mobilne aplikacije Mobilisis d.o.o., dronove, studentsko poduzetništvo ili Virtual Reality gaming zonu. Za više provjerite naš program.

Program: http://europa.eu/!Ct49jN