• Radionica "Turistička interpretacija u...

  Radionica "Turistička interpretacija u kulturnom turizmu"
  21.09.2018

  Sudjelovali smo na radionici na temu Turističke interpretacije u kulturnom turizmu s ciljem kvalitetnijeg turističkog razvoja naše županije.

  Opširnije
 • [Interreg IPA CBC Hrvatska – Bosna i...

  [Interreg IPA CBC Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020.]
  20.09.2018

  Otvoren je 2. Poziv na dostavu projektnih prijedloga se provodi u okviru Interreg IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska–Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014-2020.

  Opširnije
 • Zlatna kuna za PISMO

  Zlatna kuna za PISMO
  20.09.2018

  Moramo se pohvaliti još jednom nagradom za projekt PISMO. U utorak, 19.rujna 2018. godine smo prisustvovali svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK-Županijske komore Sisak na kojoj je...

  Opširnije
 • Radni sastanak

  Radni sastanak
  20.09.2018

  Održali smo radni sastanak s predstavnicima Osnovne škole Mate Lovraka Petrinja koji su zainteresirani za pripremu projekta na Poziv: „Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju...

  Opširnije
 • Održali smo korisnu edukaciju o...

  Održali smo korisnu edukaciju o samozapošljavanju i izradi Poslovnog plana!
  17.09.2018

  Deset žena s područja općine Jasenovac, zaposlene na projektu "Pomažem, radim, učim" su prošle korisnu edukaciju o samozapošljavanju i izradi Poslovnog plana.

  Opširnije

Predstavili smo PISMO na sajmu projekata - PROJEKTIKA

06.03.2018
 
 
U sklopu sajma PROJEKTIKA, u petak, 2.ožujka 2018. godine, Mario Čelan, direktor Razvojne agencije SI-MO-RA i njegova zamjenica Andreja Šeperac održali su okrugli stol na kojem su predstavili projekt stvaranja poticajnog okruženja u Sisačko-moslavačkoj županiji osnivanjem poduzetničkog inkubatora PISMO-Novska te Sisačko-moslavačka županija - središte gaming industrije u Hrvatskoj.
 
Prvi ‘Sajam projeKAta - ProjektiKA’ otvorio je u četvrtak, 1.ožujka 2018. godine u gradskom kazalištu Zorin dom u Karlovcu ministar državne imovine Goran Marić, a ta dvodnevna manifestacija potom se nastavila nizom prezentacija i seminara u prostoru Županijske komore Karlovac.