• Sajam EU fondova u Šibeniku

  Sajam EU fondova u Šibeniku
  01.10.2018

  „Sajam EU fondova“ održat će se u subotu 6. listopada u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom “Regionalni dani EU fondova” koje organizira Ministarstvo...

  Opširnije
 • Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih...

  Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – Program zapošljavanja žena“
  28.09.2018

  Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ objavilo je produljenje...

  Opširnije
 • Sastanak projektnog tima

  Sastanak projektnog tima
  27.09.2018

  U srijedu, 26.9.2018. održali smo sastanak projektnog tima projekta "Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji".

  Opširnije
 • Predstavljanje natječaja

  Predstavljanje natječaja
  24.09.2018

  Prisustvovali smo predstavljanju natječaja “Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro 2014-2020” u Trebinju.

  Opširnije
 • Radionica "Turistička interpretacija u...

  Radionica "Turistička interpretacija u kulturnom turizmu"
  21.09.2018

  Sudjelovali smo na radionici na temu Turističke interpretacije u kulturnom turizmu s ciljem kvalitetnijeg turističkog razvoja naše županije.

  Opširnije

Krenuo je projekt “Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji”

06.06.2018

 

14. svibnja je započela provedba projekta "Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji" financiranog iz Europskog socijalnog fonda. Projekt će se baviti educiranjem ranjivih skupina u području gaming industrije, kao i poticanju poduzetničkog duha kroz edukacije i potpore za samozapošljavanje te jačanjem kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje.

Prvi sastanak projektnog tima održan je u ponedjeljak, 4. lipnja u prostorijama Razvojne agencije SI-MO-RA. Sastanku su prisustvovali partneri na projektu, Tehničke škole Kutina i Sisak te Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni uredi Kutina i Sisak.

Ukupna vrijednost projekta je 1.997.954,43 kuna bespovratnih sredstava, a projekt će trajati 30 mjeseci.