• Radionica "Turistička interpretacija u...

  Radionica "Turistička interpretacija u kulturnom turizmu"
  21.09.2018

  Sudjelovali smo na radionici na temu Turističke interpretacije u kulturnom turizmu s ciljem kvalitetnijeg turističkog razvoja naše županije.

  Opširnije
 • [Interreg IPA CBC Hrvatska – Bosna i...

  [Interreg IPA CBC Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020.]
  20.09.2018

  Otvoren je 2. Poziv na dostavu projektnih prijedloga se provodi u okviru Interreg IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska–Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014-2020.

  Opširnije
 • Zlatna kuna za PISMO

  Zlatna kuna za PISMO
  20.09.2018

  Moramo se pohvaliti još jednom nagradom za projekt PISMO. U utorak, 19.rujna 2018. godine smo prisustvovali svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK-Županijske komore Sisak na kojoj je...

  Opširnije
 • Radni sastanak

  Radni sastanak
  20.09.2018

  Održali smo radni sastanak s predstavnicima Osnovne škole Mate Lovraka Petrinja koji su zainteresirani za pripremu projekta na Poziv: „Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju...

  Opširnije
 • Održali smo korisnu edukaciju o...

  Održali smo korisnu edukaciju o samozapošljavanju i izradi Poslovnog plana!
  17.09.2018

  Deset žena s područja općine Jasenovac, zaposlene na projektu "Pomažem, radim, učim" su prošle korisnu edukaciju o samozapošljavanju i izradi Poslovnog plana.

  Opširnije

Dani otvorenih vrata EU projekata u Sisačko-moslavačkoj županiji]

04.05.2018

 

U tjednu od 7. do 11. svibnja 2018. godine obilježit ćemo “Dane otvorenih vrata EU projekata/Europski tjedan 2018”, koji uključuje niz različitih događanja u kojima svake godine sudjeluje sve više ljudi. Spremili smo bogat i zanimljiv program kroz koji ćemo predstaviti uspješne EU projekte, a ove godine naglasak je na predstavljanju projekta “Sisačko-moslavačka županija – središte gaming industrije”.  

Obilježavanje započinje  u ponedjeljak, 7.svibnja 2018. na sisačkom korzu, gdje će biti postavljen promotivni štand Razvojne agencije SI-MO-RA i štand sa proizvodima domaćih proizvođača PUN CEKER. Manifestaciju će svečano otvoriti župan sisačko-moslavačke županije, Ivo Žinić. Posjetite nas od 10 – 12 sati na sisačkom korzu!!!

U utorak, 8.5.2018. godine program iz Siska seli u Glinu, gdje ćemo održati okrugli stol o mogućnostima financiranja iz ESI fondova na kojem ćemo uz aktualne natječaje predstaviti projekt “Sisačko-moslavačka županija – središte gaming industrije”. Svim sudionicima će biti predstavljene mogućnosti izobrazbe, edukacije, zapošljavanja i samozapošljavanja u jednoj od najbrže rastućih industrija današnjice. Program počinje u 11 sati u prostorijama Gradske uprave.

U srijedu, 9.5.2018. je program obilježavanja Dana otvorenih vrata EU projekata /Europskog tjedna u općini Hrvatska Dubica. Okrugli stol o mogućnostima financiranja iz ESI fondova I predstavljanje projekta “Sisačko-moslavačka županija – središte gaming industrije” održat će se u prostorijama Općine s početkom u 11 sati.

U četvrtak, 10.5.2018. godine je program u općini Jasenovac, gdje ćemo održati isti program. Na okruglom stolu ćemo vam predstaviti mogućnosti koje ESI fondova pružaju I predstaviti projekt “Sisačko-moslavačka županija – središte gaming industrije”. Program počinje u 11 sati u prostorijama Općine.

Odličnom tribinom o gamingu završava program obilježavanja Dana otvorenih vrata EU projekata /Europskog tjedna. Tribina je u petak, 11.svibnja2018. godina u Glazbenoj školi Frana Lhotke, Sisak s početkom u 12 sati. Svi ste pozvani!