• Objavljen Poziv na dostavu projektnih prijedloga...

  Objavljen Poziv na dostavu projektnih prijedloga ZNAKOVI KVALITETE
  16.07.2018

  Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Znakovi kvalitete“. Poziv je namijenjen...

  Opširnije
 • [Javni poziv "Unapređenje turističke ponude u...

  [Javni poziv "Unapređenje turističke ponude u SMŽ za 2018.g.]
  09.07.2018

  Sisačko-moslavačka županija objavila je Javni poziv "Unapređenje turističke ponude u SMŽ za 2018. godinu.

  Opširnije
 • [Javni poziv "Razvoj cikloturizma na području...

  [Javni poziv "Razvoj cikloturizma na području SMŽ"]
  09.07.2018

  "Razvoj cikloturizma na području SMŽ"

  Opširnije
 • [Program pripreme lokalnih razvojnih projekata u...

  [Program pripreme lokalnih razvojnih projekata u provedbi na području Sisačko-moslavačke županije]
  09.07.2018

  Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u cilju stvaranja zalihe kvalitetnih projekata i jačanja apsorpcijskih kapaciteta regionalne...

  Opširnije
 • [Početna konferencija projekta "Inovativnim...

  [Početna konferencija projekta "Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji"]
  09.07.2018

  Početna konferencija projekta "Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji" održat će se u srijedu, 11.srpnja 2018. godine...

  Opširnije

Dani otvorenih vrata EU projekata u Sisačko-moslavačkoj županiji]

04.05.2018

 

U tjednu od 7. do 11. svibnja 2018. godine obilježit ćemo “Dane otvorenih vrata EU projekata/Europski tjedan 2018”, koji uključuje niz različitih događanja u kojima svake godine sudjeluje sve više ljudi. Spremili smo bogat i zanimljiv program kroz koji ćemo predstaviti uspješne EU projekte, a ove godine naglasak je na predstavljanju projekta “Sisačko-moslavačka županija – središte gaming industrije”.  

Obilježavanje započinje  u ponedjeljak, 7.svibnja 2018. na sisačkom korzu, gdje će biti postavljen promotivni štand Razvojne agencije SI-MO-RA i štand sa proizvodima domaćih proizvođača PUN CEKER. Manifestaciju će svečano otvoriti župan sisačko-moslavačke županije, Ivo Žinić. Posjetite nas od 10 – 12 sati na sisačkom korzu!!!

U utorak, 8.5.2018. godine program iz Siska seli u Glinu, gdje ćemo održati okrugli stol o mogućnostima financiranja iz ESI fondova na kojem ćemo uz aktualne natječaje predstaviti projekt “Sisačko-moslavačka županija – središte gaming industrije”. Svim sudionicima će biti predstavljene mogućnosti izobrazbe, edukacije, zapošljavanja i samozapošljavanja u jednoj od najbrže rastućih industrija današnjice. Program počinje u 11 sati u prostorijama Gradske uprave.

U srijedu, 9.5.2018. je program obilježavanja Dana otvorenih vrata EU projekata /Europskog tjedna u općini Hrvatska Dubica. Okrugli stol o mogućnostima financiranja iz ESI fondova I predstavljanje projekta “Sisačko-moslavačka županija – središte gaming industrije” održat će se u prostorijama Općine s početkom u 11 sati.

U četvrtak, 10.5.2018. godine je program u općini Jasenovac, gdje ćemo održati isti program. Na okruglom stolu ćemo vam predstaviti mogućnosti koje ESI fondova pružaju I predstaviti projekt “Sisačko-moslavačka županija – središte gaming industrije”. Program počinje u 11 sati u prostorijama Općine.

Odličnom tribinom o gamingu završava program obilježavanja Dana otvorenih vrata EU projekata /Europskog tjedna. Tribina je u petak, 11.svibnja2018. godina u Glazbenoj školi Frana Lhotke, Sisak s početkom u 12 sati. Svi ste pozvani!