• „Aktivni u zajednici“ u Glini i Jasenovcu

  „Aktivni u zajednici“ u Glini i Jasenovcu
  21.05.2018

  Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji Gradom Glina i Općinom Jasenovac...

  Opširnije
 • Sisačko-moslavačka županija hrvatski rekorder po...

  Sisačko-moslavačka županija hrvatski rekorder po povlačenju novca iz EU fondova
  16.05.2018

  Nova analiza Instituta za javne financije pokazuje da je Sisačko-moslavačka županija ...

  Opširnije
 • Počeo je EUROPSKI TJEDAN

  Počeo je EUROPSKI TJEDAN
  08.05.2018

  Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, u pješačkoj zoni u Sisku svečano je otvorio izložbeni prostor....

  Opširnije
 • Dani otvorenih vrata EU projekata u...

  Dani otvorenih vrata EU projekata u Sisačko-moslavačkoj županiji]
  04.05.2018

  U tjednu od 7. do 11. svibnja 2018. godine obilježit ćemo “Dane otvorenih vrata EU projekata/Europski tjedan ...

  Opširnije
 • Projektom “Živim(o) s Alzheimerom” do...

  Projektom “Živim(o) s Alzheimerom” do bolje skrbi za osobe oboljele od Alzheimerove bolesti
  27.04.2018

  Dom za starije i nemoćne osobe Sisak na natječaj Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – FAZA 1 financiran ...

  Opširnije

Dani otvorenih vrata EU projekata u Sisačko-moslavačkoj županiji]

04.05.2018

 

U tjednu od 7. do 11. svibnja 2018. godine obilježit ćemo “Dane otvorenih vrata EU projekata/Europski tjedan 2018”, koji uključuje niz različitih događanja u kojima svake godine sudjeluje sve više ljudi. Spremili smo bogat i zanimljiv program kroz koji ćemo predstaviti uspješne EU projekte, a ove godine naglasak je na predstavljanju projekta “Sisačko-moslavačka županija – središte gaming industrije”.  

Obilježavanje započinje  u ponedjeljak, 7.svibnja 2018. na sisačkom korzu, gdje će biti postavljen promotivni štand Razvojne agencije SI-MO-RA i štand sa proizvodima domaćih proizvođača PUN CEKER. Manifestaciju će svečano otvoriti župan sisačko-moslavačke županije, Ivo Žinić. Posjetite nas od 10 – 12 sati na sisačkom korzu!!!

U utorak, 8.5.2018. godine program iz Siska seli u Glinu, gdje ćemo održati okrugli stol o mogućnostima financiranja iz ESI fondova na kojem ćemo uz aktualne natječaje predstaviti projekt “Sisačko-moslavačka županija – središte gaming industrije”. Svim sudionicima će biti predstavljene mogućnosti izobrazbe, edukacije, zapošljavanja i samozapošljavanja u jednoj od najbrže rastućih industrija današnjice. Program počinje u 11 sati u prostorijama Gradske uprave.

U srijedu, 9.5.2018. je program obilježavanja Dana otvorenih vrata EU projekata /Europskog tjedna u općini Hrvatska Dubica. Okrugli stol o mogućnostima financiranja iz ESI fondova I predstavljanje projekta “Sisačko-moslavačka županija – središte gaming industrije” održat će se u prostorijama Općine s početkom u 11 sati.

U četvrtak, 10.5.2018. godine je program u općini Jasenovac, gdje ćemo održati isti program. Na okruglom stolu ćemo vam predstaviti mogućnosti koje ESI fondova pružaju I predstaviti projekt “Sisačko-moslavačka županija – središte gaming industrije”. Program počinje u 11 sati u prostorijama Općine.

Odličnom tribinom o gamingu završava program obilježavanja Dana otvorenih vrata EU projekata /Europskog tjedna. Tribina je u petak, 11.svibnja2018. godina u Glazbenoj školi Frana Lhotke, Sisak s početkom u 12 sati. Svi ste pozvani!