• Sajam EU fondova u Šibeniku

    Sajam EU fondova u Šibeniku
    01.10.2018

    „Sajam EU fondova“ održat će se u subotu 6. listopada u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom “Regionalni dani EU fondova” koje organizira Ministarstvo...

    Opširnije
  • Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih...

    Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – Program zapošljavanja žena“
    28.09.2018

    Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ objavilo je produljenje...

    Opširnije
  • Sastanak projektnog tima

    Sastanak projektnog tima
    27.09.2018

    U srijedu, 26.9.2018. održali smo sastanak projektnog tima projekta "Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji".

    Opširnije
  • Predstavljanje natječaja

    Predstavljanje natječaja
    24.09.2018

    Prisustvovali smo predstavljanju natječaja “Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro 2014-2020” u Trebinju.

    Opširnije
  • Radionica "Turistička interpretacija u...

    Radionica "Turistička interpretacija u kulturnom turizmu"
    21.09.2018

    Sudjelovali smo na radionici na temu Turističke interpretacije u kulturnom turizmu s ciljem kvalitetnijeg turističkog razvoja naše županije.

    Opširnije

JAVNI POZIV JLS-ovima

11.04.2018
 
 
Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je 6.travnja 2018. javni poziv jedinicama lokalne samouprave za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje komunalnog otpada.
 
Gradovi i općine koje imaju važeći plan gospodarenja otpadom Fondu trebaju dostaviti podatke o potrebnom broju spremnika za odvojeno prikupljanje otpadnog papira i kartona, plastike, stakla, tekstila i biootpada. Poziv će biti otvoren 45 dana te će se nakon toga na osnovu prikupljenih podataka znati točan iznos ukupne investicije, a koja bi prema okvirnim procjenama mogla iznositi više od 200 milijuna kuna.
 
Upite vezane za Javni poziv moguće je dostaviti e-mailom na adresu: spremnici@fzoeu.hr