• Sajam EU fondova u Šibeniku

  Sajam EU fondova u Šibeniku
  01.10.2018

  „Sajam EU fondova“ održat će se u subotu 6. listopada u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom “Regionalni dani EU fondova” koje organizira Ministarstvo...

  Opširnije
 • Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih...

  Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – Program zapošljavanja žena“
  28.09.2018

  Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ objavilo je produljenje...

  Opširnije
 • Sastanak projektnog tima

  Sastanak projektnog tima
  27.09.2018

  U srijedu, 26.9.2018. održali smo sastanak projektnog tima projekta "Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji".

  Opširnije
 • Predstavljanje natječaja

  Predstavljanje natječaja
  24.09.2018

  Prisustvovali smo predstavljanju natječaja “Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro 2014-2020” u Trebinju.

  Opširnije
 • Radionica "Turistička interpretacija u...

  Radionica "Turistička interpretacija u kulturnom turizmu"
  21.09.2018

  Sudjelovali smo na radionici na temu Turističke interpretacije u kulturnom turizmu s ciljem kvalitetnijeg turističkog razvoja naše županije.

  Opširnije

Početna konferencija projekta „Baština Zrinskih – budućnost Banovine“

20.02.2018
 
 
U sklopu projekta „Baština Zrinskih – budućnost Banovine“ u utorak, 20.veljače 2018. godine u prostorijama Razvojne agencije SI-MO-RA održana je početna konferencija na kojoj su predstavljene aktivnosti i očekivani rezultati projekta.
 
Projektom su predviđene aktivnosti: Izrada projektne dokumentacije potrebne za obnovu kulturnih dobara, Izrada dodatne dokumentacije (uključuje Studiju izvodljivosti s CBA analizom, Elaborat zaštite okoliša, Idejni i Glavni projekt za roller coaster, Glavni i izvedbeni projekt žičara, Idejni, Glavni i Izvedbeni projekti prometne površine,
 
Plan upravljanja kulturnom baštinom), Promidžba i vidljivost i Upravljanje projektom.
Projekt će se provoditi do 31. prosinca 2019. a njegova vrijednost je 5.940.814,92 kuna, od čega EU potpora iznosi: 4.764.484,83 kuna.
 
Na konferenciji su uz nositelja Sisačko – moslavačku županiju, partnere Gradski muzej Sisak, Turističku zajednicu SMŽ i Općinu Dvor sudjelovali i predstavnici Destinacijskog menadžmenta Zrin i Razvojne agencije SI-MO-RA.
 
Nakon početne konferencije, održan je i sastanak članova projektnog tima na kojem se razgovaralo o daljnjim aktivnostima na projektu i vremenskim okvirima provedbe aktivnosti.