• Sajam EU fondova u Šibeniku

  Sajam EU fondova u Šibeniku
  01.10.2018

  „Sajam EU fondova“ održat će se u subotu 6. listopada u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom “Regionalni dani EU fondova” koje organizira Ministarstvo...

  Opširnije
 • Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih...

  Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – Program zapošljavanja žena“
  28.09.2018

  Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ objavilo je produljenje...

  Opširnije
 • Sastanak projektnog tima

  Sastanak projektnog tima
  27.09.2018

  U srijedu, 26.9.2018. održali smo sastanak projektnog tima projekta "Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji".

  Opširnije
 • Predstavljanje natječaja

  Predstavljanje natječaja
  24.09.2018

  Prisustvovali smo predstavljanju natječaja “Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro 2014-2020” u Trebinju.

  Opširnije
 • Radionica "Turistička interpretacija u...

  Radionica "Turistička interpretacija u kulturnom turizmu"
  21.09.2018

  Sudjelovali smo na radionici na temu Turističke interpretacije u kulturnom turizmu s ciljem kvalitetnijeg turističkog razvoja naše županije.

  Opširnije

3. sjednica Partnerskog vijeća Sisačko-moslavačke županije

07.12.2017
 
 
3. sjednica Partnerskog vijeća Sisačko-moslavačke županije održana je u četvrtak, 7. prosinca 2017. godine s početkom u 10 sati u prostorijama Razvojne agencije SI-MO-RA u Sisku. Sjednica je u potpunosti bila posvećena Programu pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova kojeg zajednički provode Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU i Regionalni koordinator Razvojna agencija SI-MO-RA.
 
Na početku sjednice, sve prisutne pozdravio je zamjenik župana, Roman Rosavec, ujedno i član Partnerskog vijeća te rekao kako je ovaj Program izuzetno koristan za cijelu Sisačko-moslavačku županiju. Zatim je Mario Čelan, direktor Razvojne agencije SI-MO-RA predložio dnevni red na kojem se, uz usvajanje zapisnika sa prethodne sjednice, nalazi predstavljanje Programa pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova, upute za rad županijskog partnerskog vijeća i Postupak odabira projekata za dodjelu sredstava sufinanciranja – potvrđivanje Liste prvenstva i Rezervne liste.
 
Mario Čelan, u ime Razvojne agencije SI-MO-RA kao regionalnog koordinatora zaduženog za provedbu Poziva, predstavio je uvjete Poziva i kriterije vrednovanja temeljem kojih je napravljena Lista prvenstva. Nakon čega je svim prisutnima predstavio i samu Listu prvenstva napravljenu za ovaj Poziv.
 
Razvojna agencija SI-MO-RA će Listu prvenstva dostaviti Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU, koje će zatim donijeti Odluku o odabiru projekata.