• Sajam EU fondova u Šibeniku

  Sajam EU fondova u Šibeniku
  01.10.2018

  „Sajam EU fondova“ održat će se u subotu 6. listopada u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom “Regionalni dani EU fondova” koje organizira Ministarstvo...

  Opširnije
 • Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih...

  Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – Program zapošljavanja žena“
  28.09.2018

  Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ objavilo je produljenje...

  Opširnije
 • Sastanak projektnog tima

  Sastanak projektnog tima
  27.09.2018

  U srijedu, 26.9.2018. održali smo sastanak projektnog tima projekta "Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji".

  Opširnije
 • Predstavljanje natječaja

  Predstavljanje natječaja
  24.09.2018

  Prisustvovali smo predstavljanju natječaja “Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro 2014-2020” u Trebinju.

  Opširnije
 • Radionica "Turistička interpretacija u...

  Radionica "Turistička interpretacija u kulturnom turizmu"
  21.09.2018

  Sudjelovali smo na radionici na temu Turističke interpretacije u kulturnom turizmu s ciljem kvalitetnijeg turističkog razvoja naše županije.

  Opširnije

OPG Vukolić Stevo prošao na natječaju „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“

13.11.2017

 

Još jedan u nizu OPG-a kojem je Razvojna agencija SI-MO-RA pomagala u prijavi na natječaj 6.3.1. »Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava« iz Programa ruralnog razvoja.

OPG Vukolić iz Sunje dobio je pozitivnu odluku Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju o odobrenih 113.389,50 kuna bespovratnih sredstava za natječaj 6.3.1. »Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava«.

Nositelj poljoprivrednog gospodarstva, Stevo Vukolić rođen je 1974. godine u Sisku. Poljoprivredom se bavi od malih nogu, a 2003. godine otvara i svoj OPG na kojem poljoprivrednom proizvodnjom ostvaruje prihode za sebe i svoju obitelj. Sjedište OPG-a nalazi se u Šašu u općini Sunja u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Vukolić svoju budućnost vidi u poljoprivrednoj proizvodnji, te ovim ulaganjem želi modernizirati i unaprijediti svoje poslovanje.

Sisačko-moslavačka županija je osigurala prijavu bez početne naknade, a projektnu prijavu pripremila Razvojna agencija SI-MO-RA d.o.o.