• Sajam EU fondova u Šibeniku

  Sajam EU fondova u Šibeniku
  01.10.2018

  „Sajam EU fondova“ održat će se u subotu 6. listopada u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom “Regionalni dani EU fondova” koje organizira Ministarstvo...

  Opširnije
 • Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih...

  Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – Program zapošljavanja žena“
  28.09.2018

  Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ objavilo je produljenje...

  Opširnije
 • Sastanak projektnog tima

  Sastanak projektnog tima
  27.09.2018

  U srijedu, 26.9.2018. održali smo sastanak projektnog tima projekta "Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji".

  Opširnije
 • Predstavljanje natječaja

  Predstavljanje natječaja
  24.09.2018

  Prisustvovali smo predstavljanju natječaja “Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro 2014-2020” u Trebinju.

  Opširnije
 • Radionica "Turistička interpretacija u...

  Radionica "Turistička interpretacija u kulturnom turizmu"
  21.09.2018

  Sudjelovali smo na radionici na temu Turističke interpretacije u kulturnom turizmu s ciljem kvalitetnijeg turističkog razvoja naše županije.

  Opširnije

Odigraj igru "Svi putevi vode u SIMORU"

08.08.2018
Odigraj igru
"Svi putevi vode u Simora-u" je naziv interaktivnog stripa kojeg je za Sisačko-moslavačku razvojnu agenciju izradio domaći studio Gamechuck. 
 
Interaktivni strip je novi žanr video igara kojeg su razvili prošle godine i zbog kojeg su nominirani za mnoge svjetske nagrade, a i Simora je prepoznala ovu inovaciju i odlučila uposliti studio da izradi jednu takvu igru i kroz nju educira igrače o svemu što Simora nudi svojim klijentima.
 
Igrač počinje igru tako da izabere jednog od šest likova koji predstavljaju neke od korisnika Simora-inih usluga - poduzetnici, poljoprivrednici, ravnatelji javnih ustanova, načelnici gradova i općina, ali i nezaposleni i predsjednici udruga civilnog društva.
 
U tijeku igre, igrač dolazi u Simora-u sa puno želja, a zatim uz pomoć zaposlenika Simora-e na kraju igre ih i ostvari kroz prijavu na lokalne, državne i europske natječaje i fondove. Kroz stotine interaktivnih dijaloga punih informacija i štoseva igrač dobije dojam koliko je teško (to jest koliko lako) dobiti pomoć od Simora-e, ali i saznanje o tome što je sve potrebno sa njegove (ili njezine) strane kako bi se postigla uspješna priča.
 
Igra je dostupna za Windows računala, Android mobilne uređaje, a ima i web verziju koju mogu igrati svi preko browsera. Windows verzija igračima daje mogućnost, ako imaju printer, da svoj "interaktivni strip" isprintaju točno kako su ga odigrali i iskoriste ga kao "šalabahter" prije dolaska u Simora-u.
 
Ovdje možete i sami isprobati igru klikom na link.
Na ovom linku možete preuzeti igru i igrati na svom računalu. 
AKo želite igrati na svom android mobilnom uređaju onda klik na ovaj link.