• Sajam EU fondova u Šibeniku

  Sajam EU fondova u Šibeniku
  01.10.2018

  „Sajam EU fondova“ održat će se u subotu 6. listopada u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom “Regionalni dani EU fondova” koje organizira Ministarstvo...

  Opširnije
 • Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih...

  Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – Program zapošljavanja žena“
  28.09.2018

  Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ objavilo je produljenje...

  Opširnije
 • Sastanak projektnog tima

  Sastanak projektnog tima
  27.09.2018

  U srijedu, 26.9.2018. održali smo sastanak projektnog tima projekta "Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji".

  Opširnije
 • Predstavljanje natječaja

  Predstavljanje natječaja
  24.09.2018

  Prisustvovali smo predstavljanju natječaja “Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro 2014-2020” u Trebinju.

  Opširnije
 • Radionica "Turistička interpretacija u...

  Radionica "Turistička interpretacija u kulturnom turizmu"
  21.09.2018

  Sudjelovali smo na radionici na temu Turističke interpretacije u kulturnom turizmu s ciljem kvalitetnijeg turističkog razvoja naše županije.

  Opširnije

Održana sjednica Skupštine Lokalnog partnerstva za zapošljavanje SMŽ

12.07.2018
Održana sjednica Skupštine Lokalnog partnerstva za zapošljavanje SMŽ

U prostorijama Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o. 11.7.2018. godine s početkom u 12 sati održana je sjednica Skupštine Lokalnog partnerstva za zapošljavanje. Na sjednici je usvojeno Izvješće o provedbi Strategije razvoja ljudskih potencijala Sisačko-moslavačke županije 2014. - 2020. za 2016. godinu i predstavljen projekt „Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji“. Također je prihvaćen i Zahtjev za primitak u članstvo Lokanog partnerstva za zapošljavanje Sisačko-moslavačke županije udruge Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“. Udruga je to koja se bavi prikupljanjem i pružanjem humanitarne pomoći i pružanjem socijalnih usluga osobama starije životne dobi u zajednici, što značajno pridonosi daljnjem radu Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Sisačko-moslavačke županije.