• Predstavljanje natječaja

  Predstavljanje natječaja
  24.09.2018

  Prisustvovali smo predstavljanju natječaja “Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro 2014-2020” u Trebinju.

  Opširnije
 • Radionica "Turistička interpretacija u...

  Radionica "Turistička interpretacija u kulturnom turizmu"
  21.09.2018

  Sudjelovali smo na radionici na temu Turističke interpretacije u kulturnom turizmu s ciljem kvalitetnijeg turističkog razvoja naše županije.

  Opširnije
 • [Interreg IPA CBC Hrvatska – Bosna i...

  [Interreg IPA CBC Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020.]
  20.09.2018

  Otvoren je 2. Poziv na dostavu projektnih prijedloga se provodi u okviru Interreg IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska–Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014-2020.

  Opširnije
 • Zlatna kuna za PISMO

  Zlatna kuna za PISMO
  20.09.2018

  Moramo se pohvaliti još jednom nagradom za projekt PISMO. U utorak, 19.rujna 2018. godine smo prisustvovali svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK-Županijske komore Sisak na kojoj je...

  Opširnije
 • Radni sastanak

  Radni sastanak
  20.09.2018

  Održali smo radni sastanak s predstavnicima Osnovne škole Mate Lovraka Petrinja koji su zainteresirani za pripremu projekta na Poziv: „Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju...

  Opširnije

Početna konferencija projekta Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji

12.07.2018
Početna konferencija projekta Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji

Jučer je u Simori održana početna konferencija projekta Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji, a prisutni su upoznati s projektom, njegovim aktivnostima i ciljevima. Projekt je započeo u svibnju ove godine i trajat će 30 mjeseci tijekom kojih će se održati mnoge projektne aktivnosti među kojima želimo izdvojiti edukativne radionice za članove Lokalnog partnerstva za zapošljavanje kao i za nezaposlene osobe ranjivih skupina: žene, mlade od 15 do 29 godina, osobe s invaliditetom, starije osobe, dugotrajno nezaposlene, Rome, beskućnike i bivše ovisnike te time podići njihove mogućnosti za zapošljavanje, poduzetništvo i umrežavanje.

Vrijednost ovoga projekta je 1.997.954,43 kuna, a u cijelosti je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Parteri na projektu su Tehnička škola Kutina, Tehnička škola Sisak, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Kutina i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak.