• Sajam EU fondova u Šibeniku

  Sajam EU fondova u Šibeniku
  01.10.2018

  „Sajam EU fondova“ održat će se u subotu 6. listopada u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom “Regionalni dani EU fondova” koje organizira Ministarstvo...

  Opširnije
 • Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih...

  Produljena obustava Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – Program zapošljavanja žena“
  28.09.2018

  Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ objavilo je produljenje...

  Opširnije
 • Sastanak projektnog tima

  Sastanak projektnog tima
  27.09.2018

  U srijedu, 26.9.2018. održali smo sastanak projektnog tima projekta "Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji".

  Opširnije
 • Predstavljanje natječaja

  Predstavljanje natječaja
  24.09.2018

  Prisustvovali smo predstavljanju natječaja “Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro 2014-2020” u Trebinju.

  Opširnije
 • Radionica "Turistička interpretacija u...

  Radionica "Turistička interpretacija u kulturnom turizmu"
  21.09.2018

  Sudjelovali smo na radionici na temu Turističke interpretacije u kulturnom turizmu s ciljem kvalitetnijeg turističkog razvoja naše županije.

  Opširnije

Početna konferencija projekta Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji

12.07.2018
Početna konferencija projekta Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji

Jučer je u Simori održana početna konferencija projekta Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji, a prisutni su upoznati s projektom, njegovim aktivnostima i ciljevima. Projekt je započeo u svibnju ove godine i trajat će 30 mjeseci tijekom kojih će se održati mnoge projektne aktivnosti među kojima želimo izdvojiti edukativne radionice za članove Lokalnog partnerstva za zapošljavanje kao i za nezaposlene osobe ranjivih skupina: žene, mlade od 15 do 29 godina, osobe s invaliditetom, starije osobe, dugotrajno nezaposlene, Rome, beskućnike i bivše ovisnike te time podići njihove mogućnosti za zapošljavanje, poduzetništvo i umrežavanje.

Vrijednost ovoga projekta je 1.997.954,43 kuna, a u cijelosti je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Parteri na projektu su Tehnička škola Kutina, Tehnička škola Sisak, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Kutina i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak.